“Zip Screen” tende predstavljaju automatizirani sistem zavjese čija velika izdržljivost, praktičnost u upotrebi i moderan i estetski dizajn sa vizualnog gledišta pruža beskrajne mogućnosti u prostorima gdje se instalira. Dizajniran je sa ciljem zaštite od sunčeve svjetlosti tokom ljetnjih mjeseci i stvaranje idealne interne atmosfere u prostorima.

 

“Zip screen” tende proizvode se u adekvatnim bojama za unutrašnje i vanjske prostore i mogu se uklopiti u sve vrste arhitektonskih struktura.

 

MOTORI:

Artent koristi motore za tende marke Somfy i Becker. Somfy i Becker motori proizvedeni su u skladu sa europskim standardima i posjeduju certifikate o kvaliteti na nivou svjetskih standarda. Motori su kompatibilni na način da se mogu integrirati u sve naše proizvode, svi sistemi koje proizvodimo mogu se kontrolirati daljinskim upravljačem. Pergolom se može kontrolirati veoma jednostavno i praktično putem pametnih motora.

Somfy i Becker motori imaju garanciju od 5 godina.
Nečujan i lagan rad.
Gornje i donje pozicije mogu se podešavati bez potrebe za alatom za montažu.
Mogućnost bežičnog upravljanja uz ugradnju prijemnika.
Sve aplikacije tendi imaju visoku vrijednost sile zatvaranja “(+)”
Mogućnost kontroliranja više tendi putem daljinske komande
Mogućnost paljenja, gašenja ili prigušivanja rasvjete.

 

RASVJETA:
Artent daje veliku važnost vizualnom izgledu vašeg prostora. Najvažniji detalj koji upotpunjuje sredinu u kojoj se ugrađuju pergola sistemi predstavlja rasvjeta. Zavisno od vašeg ukusa postoji opcija kapljaste (okrugle) ili trakaste (vertikalne) led rasvjete, koja u zavisnosti od ambijenta sredine nudi opciju prirodne dnevne svjetlosti ili bijele boje.

PLATNO:
Artent koristi screen platno ili transparentno mika platno na proizvodima Upright koje je uvezeno iz Europe.
Platno je vodonepropusno.

GARANCIJA:
Aluminijski dodatak od kojeg se sastoji tenda ima garanciju od 5 godine u koju ne spada nepravilno korištenje od strane korisnika.
Transparentno mika platno ili Screen platno ima garantni rok od 5 godina, koji izdaje tvrtka proizvođač.