U Zagrebu je 8.8.2012., odigrana još jedna utakmica Dinamo i Sheriff koji imaju već prilično bogatu povijest međusobnih susreta.
Rezultat utakmice je otpočetka uvjerljivo bio na strani Dinama koji je pobjedio Sheriff 4:0. Utakmica na Maksimiru bila je lišena svake neizvjesnosti do samoga kraja jer su igrali protiv kvalitetom inferiornog protivnika u utakmici.

Nakon utakmice dobili smo i izjavu Dinamovog trenera u kojoj nije krio zadovoljstvo sa svojim igračima nakon odigranog susreta Dinama i Sheriffa: – Tko god bio, neće biti favorit protiv Dinama. Mi protiv svakoga od tih suparnika imamo pravo vjerovati da možemo proći i dohvatiti Ligu prvaka, a sad smo svoj prvi cilj ispunili, imamo zajamčenih osam utakmica u Europi – zaključio je Ante Čačić.

Tvrtka EuroRatan bila je ponosni sponzor ove utakmice i uživo smo pratili utakmicu dok se naša reklama prikazivala na panoima koji okružuju stadion.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju sa nama, obratite nam se putem informacija koje ćete pronaći u sekciji ‘Kontakt’ na web stranici www.euroratan.com