RATTAN RELAX namještaj ima osmišljen originalan dizajn proizvoda koji spaja tradicionalnu ručnu izradu i moderne funkcionalnosti te pripada kategoriji luksuznog namještaja za klijente koji si mogu i žele priuštiti.
Tajna uspjeha RATTAN RELAX namještaja skriva se u jedinstvenom dizajnu i besprijekornoj kvaliteti izvedbe.

Euroratan Pletaci Euroratan Pletaci 03

Aluminijska konstrukcija premazana toplo pečenom bojom zatim opletena umjetnim ratan pletivom koje ima izuzetno visoku otpornost na UV zrake te izrazitu izdržljivost na razne vremenske prilike (sunce, vlagu i vodu). U vlastitom pogonu izrađujemo aluminijske konstrukcije i sami proizvodimo pletivo od umjetnog ratana u širokom spektru boja.

Pratimo svjetske trendove u uređenju i opremanju objekata stoga nastojimo biti inovativni i kreativni te smo uvijek spremni vlastitom proizvodnjom udovoljiti svim zahtjevima naših klijenata.

Euroratan Pletaci 05 Euroratan Pletaci 07

Osim za udobnosti vlastitog doma, RATTAN RELAX namještaj odlično je rješenje za hotele, restorane, spa i wellness resorte, lounge barove, terase, bazene i palube brodova. Kombinacija sofisticiranog i elegantnog dizajna spojena sa trajnošću izvrsno je rješenje upravo za prostore u kojima se okuplja veliki broj ljudi.

RATTAN RELAX namještaj od umjetnog ratana su prava estetska remek djela za odmor i opuštanje potvrđuje naša referenta lista zadovoljnih klijenata koji su svoje objekte opremili s RATTAN RELAX namještajem, jer su u njemu prepoznali spoj tradicije, ljepote i kvalitete.
Možete nas kontaktirati putem e-mail adrese i zatražiti katalog kolekcija ili nas posjetiti u našem izložbenom salonu u Puli.